* DEZE HERHALING IS MAAR VOOR EEN BEPERKTE TIJD BESCHIKBAAR *
"Geld verdienen op 52 verschillende manieren uitgelegd door 52 verschillende experts"
LET OP: Voor de Agency Masterclass zijn maar 25 plekken beschikbaar.
Wat Gaan We Behandelen?
Esther Jacobs wordt vaak de ‘No excuses lady’ genoemd omdat ze van elk obstakel een springplank maakt. Begin deze eeuw was ze de eerste digitale nomade van Nederland, lang voordat deze levensstijl populair werd, zelfs voordat de wereld digitaal was. Ze heeft meer dan 100 landen bezocht en is de afgelopen 15 jaar niet langer dan 4 weken op één plek gebleven.

Esther heeft nog nooit voor een baas gewerkt en heeft als ondernemer veel succesvolle projecten opgezet. Ze heeft meer dan 1000 keynote-presentaties en twee TEDx-toespraken gegeven, heeft 16 miljoen euro opgehaald voor goede doelen, is de auteur van meer dan 30 boeken en is 500 keer geïnterviewd door de internationale media.

Nadat ze tot ieders verbazing door de Nederlandse koningin was geridderd, ‘ontsloeg’ haar thuisland Nederland haar slechts een paar jaar later omdat ze te veel reisde. Sindsdien adviseert Esther overheden, digital nomads en andere organisaties om ‘het systeem’ aan te passen aan de locatie-onafhankelijke levensstijl die steeds gebruikelijker wordt. Ze kocht onlangs een stuk olijfboomgaard met een oud Trullo-huis in Puglia, Zuid-Italië en produceert nu haar eigen olijfolie.
Copyright © 2020 Beleggen.com

Rokebrandlaan 2
1261 WV te Blaricum

 Kvk: 34244390
BTW: NL815459658B01